Универсален дезинфекциращ и почистващ препарат за под Eazy

Убива 99,9% от най-често срещаните микроорганизми – Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Candida albicans, Aspergillus brasiliensis на база проведени микробиологични изпитвания по БДС EN 13697:2015 +А1:2019 при спазване на начина на употреба и  времето за експозиция

Биоцидът е дезинфектант с бактерицидно, дрождецидно, фунгицидно и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие, като областта на приложение е почистване и дезинфекция на твърди, непорьозни повърхности, включително такива, които влизат в контакт с храни в обекти за производство, преработка и търговия с храни, индустриални обекти, обекти с обществено предназначение, в санитарни помещения и в бита.

Подходящ за почистване и дезинфекция на повърхности като: подове от мозайка, теракота, ламинат, фаянс; стени и други водоустойчиви повърхности. Дезинфекцира и почиства до блясък плотове, шкафове, мивки и други гладки повърхности от пластмаса, стъкло, метал, неръждаема стомана, хромирани покрития, обработени дървени повърхности, фурнир, ПДЧ, МДФ и др. Отстранява замърсяванията без замазване, като щади повърхностите. Оставя микрофилм, който защитава повърхностите от прах и замърсявания, улеснява последващи почиствания и удължава времето между тях. Има антистатичен ефект. Оставя приятен, свеж аромат.

5 л 90 бр. в пале 3800225188944

Информационен лист ›