Силно киселинен препарат за основно почистване

Високоефективен ниско пенлив силно киселинен препарат, с концентрирана формула, създадена за основно почистване на твърди повърхности, ръчно или чрез подопочистващи машини. Изключително подходящ за строително почистване на замърсители като вар, гипс, ръжда, мазилка, цимент. В концентриран вид може да премахне и засъхнал вар, бетон, гипс. Много подходящ за почистване на керамични покрития – теракота, гранитогрес, мозайка, фаянс, всички саморазливни и други киселинно-устойчиви подове . Подходящ за отстраняване на мръсотия и варовикови отлагания в санитарни помещения, плувни басейни, от фасади на сгради. Оставя свеж аромат. За проверка на киселиноустойчивостта на покритието – третирайте скрит участък. Препаратът силно разяжда варовици и е неподходящ за варовикови камъни като мрамор, врачански камък, травертин и др.

Приложение: За професионална употреба от почистващи фирми, фасилити, сервизи. За подови настилки в супермаркети, спортни зали, аерогари, молове, промишлени зони, производствени цехове, складове, сервизни помещения и др. Указания: Преди употреба – разклатете съда. Да се носят устойчиви на киселини защитни ръкавици.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: В зависимост от вида и силата на замърсяването, следвайте инструкциите за дозиране посочени на етикета (използван като концентрат или в съотношение от 1:5 до 1:10 – почистващ препарат към вода).

1 л 8 бр. в кашон 480 бр. в пале 3800225180351
5 л 1 бр. в кашон 108 бр. в пале 3800225180368
20 л 1 бр. в кашон 80 бр. в пале 3800225180375

Информационен лист ›