OXI Action течен препарат за изпиране на упорити петна и силно замърсени тъкани

Усилена формула, която комбинира ефекта от действието на активен кислород с повърхностно-активни  вещества за професионално изпиране.

✔ Притежава  възстановяващо, избелващо и дезинфекциращо хигиенизиращо тъканите

действие, без да обезцветява.

✔ Подходящ както за предварително третиране на петна, така и като добавка към перилния препарат или като основен изпиращ детергент.

✔ Ефективен дори при пране на ниски температури с твърда вода. Препаратът образува мека, активна пяна, която прониква дълбоко в тъканите и извлича замърсяванията от тях.

✔ Предназначен за пране на цветни и бели материи от памук, лен, смесени и синтетични тъкани във всички видове перални машини, както и в дозиращи машини

✔ Премахва успешно органични замърсявания като: кръв, риванол, гной, урина, йод; петна трева, плодове и плодови сокове, ръжда, кал и други. Придава искряща белота на светлите хавлии и спално бельо.

Съхранение:Да се съхранява само в оригиналната опаковка! Да се предотврати пряк контакт на препарата с метални повърхности! Пазете далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина!

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ДОЗИРАНЕ: За професионални машини: добавете 10 – 25 мл на килограм сухо пране или 60 – 100 мл за една пералня от 5 кг. Може да се използва с дозиращи системи. Предварително третиране на петна: Нанесете директно върху замърсения участък. Активирайте почистващия препарат, като го разтривате внимателно в тъканта с мека четка или ръчно. Изчакайте 5-10  минути и изперете в пералната машина. Използвайте предпазни ръкавици. При накисване: разтворете 20 мл в 1 л вода

5 л 90 броя в пале 3800225180337
20 л 24 броя в пале 3800225180344

Информационен лист ›